O szkoleniu:

“Zoga Therapy – Wady Postawy”

Prowadząca: Beata Anderko

Szkolenia są prowadzane na podstawie / licencja:

BEATA ANDERKO posiada prawo do prowadzenia szkolenia w ramach metody Zoga Therapy – Wady Postawy

Poczytaj o projekcie ZOGA.
Poczytaj o Beacie.

Zapraszamy !!!

Szczegóły dotyczące szkolenia poniżej.

Zoga Therapy – Wady Postawy to szkolenie skupione na analizie postawy ciała i ruchu oraz zrozumieniu zawiłości posturalnych poszczególnych wzorców.

Sprawdź planowane miejsca i terminy szkoleń
W TYM MIEJSCU

lub napisz do nas na adres:
szkolenia@fundacjacarpediem.com.pl

Informujemy, że kurs przeznaczony jest w szczególności
dla
fizjoterapeutów, terapeutów, trenerów ruchu.

Zachęcamy do zapoznania się
z informacjami dotyczącymi szkolenia oraz jego planem poniżej:

Plan Szkolenia ZOGA

O zasadach według których działamy można przeczytać tutaj:

Regulamin Szkoleń Fundacji

Rejestracja

Prosimy o uważne wypełnianie formularza, ponieważ podane dane automatycznie wpisywane są do dokumentacji oraz na zaświadczenia o ukończeniu kursu.

Adresaci: fizjoterapeuci, terapeuci ruchowi i manualni, trenerzy i nauczyciele ruchowi, instruktorzy jogi i fitness oraz studenci

Cel: zdobycie umiejętności korygowania najczęstszych rodzajów wad postawy występujących w obrębie stóp, kolan, bioder, miednicy, klatki piersiowej wraz z żebrami oraz kręgosłupa i głowy. Zrozumienie relacji pomiędzy poszczególnymi odchyleniami postawy ciała i występującymi kompensacjami oraz poznanie korespondujących z nimi połączeń kostnych i mięśniowo – powięziowych. Poznanie palety interwencji manualnych wspomagających kierowanie ruchem i ćwiczenia właściwych do zalecenia pacjentom by mogli kontynuować terapię w warunkach domowych.

Zakończenie: szkolenie zakończone uzyskaniem imiennych certyfikatów.

Cena: 3600
W cenie zapewnione są skrypty. Rezerwacja miejsca na kursie możliwa jest po wykonaniu wpłaty wstępnej wynoszącej 800 zł.
Pełna płatność za kurs powinna być dokonana najpóźniej trzy tygodnie przed rozpoczęciem kursu.

Informacje podstawowe:

Zoga Therapy – Wady Postawy to szkolenie dzięki któremu dowiesz się jak przeprowadzić badanie posturalne ciała w statyce i w funkcji. Poznasz analizę postawy ciała i ruchu oraz zrozumiesz jak czytać zawiłości posturalne poszczególnych wzorców. Doświadczysz kierunkowej pracy manualnej i technik opartych na wielopłaszczyznowym ruchu Zoga Movement. Każda technika będzie pokazana ze zrozumieniem i dokładnym jej „czuciem” tak, by od razu po szkoleniu można ją było wykorzystać w pracy terapeutycznej.
Zobaczysz szczegółową anatomię danego obszaru – krótkie i intensywne prezentacje ukazujące najciekawsze spojrzenie na struktury anatomiczne. Poznasz anatomię palpacyjną przedstawioną w prosty i zrozumiały sposób.

Biuro Fundacji

Fundacja Carpe Diem, ul. Komandorska 6 piętro 6, 50-022 Wrocław